VEGAANINEN SOLI-KANSANKEITTIÖ HELSINGISSÄ

-

torstai 3. toukokuuta 2012

Paistele vastaan! Kupolissa 6.5.

Paistele vastaan! paistelee taas vegaanista ruokaa Uuden ylioppilastalon Kupolissa!

Osoite on Mannerheimintie 5 B (Luontaistuote Plantaran kohdaltasisään) ja 7. kerros. Tarjolla lasagnea ja muita herkkuja. Tule ja tuo kaverisikin!

Tällä kertaa Paistele vastaan! tukee feminististä punkbändiä Pussyriotia. Kolme ryhmän jäseniksi epäiltyä, Maria Aljokhina, Nadežda Tolokonnikova ja Jekaterina Samutsevitš on otettu kiinni syytettynä huliganismista. Kaikki kolme on määrätty tutkintavankeuteen kahdeksi kuukaudeksi.

http://freepussyriot.org/
http://fifi.voima.fi/blogikirjoitus/2012/maaliskuu/pimppimellakka-omin-sanoin
http://takku.net/article.php/20120407163950884

KEVÄTSPESIAALI: Paistele vastaan! goes antifa

Ruokailun lomassa kuullaan esitelmä kansainvälisestä antifasistisesta toimintaverkostosta Antifa siemprestä. Antifa siempren tarkoituksena on tuoda yhteen aktivisteja, toimijoita ja ryhmiä sekä tiedottaa antifasistisesta toiminnasta. Taustalla vaikuttava ideologia vastustaa voimakkaasti fasismia, rasismia, antisemitismiä, seksismiä ja homofobiaa kaikissa muodoissaan.
 
 Esitelmä pureutuu Euroopan tämänhetkiseen tilanteeseen oikeistopopulististen ja kansallismielisten puolueiden ja ryhmittymien saadessa yhä enemmän kannatusta monissa eri maissa. Monet vähemmistöryhmien edustajat ovatkin joutuneet syrjinnän ja väkivaltaisten hyökkäysten kohteiksi. Monissa, etenkin Itä-Euroopan maissa on alkanut olla vaarallista vastustaa fasismia ja rasismia avoimesti. Esitelmä listaa usean eri alueen tilanteita ja kehityssuuntia sekä pohtii tulevaisuuden näkymiä. Antifasistinen toiminta nousee tärkeimpänä esitelmän keskiöön.

 Esitelmän pyrkimyksenä on myös tuoda esiin ja ideoida monitasoista ja innostavaa toimintaa modernia fasismia vastaan. Antifa siempre verkoston iskulause onkin "remembering means fighting".

 Paistele Vastaan! Vegan peoples kitchen in Kupoli (Mannerheimintie 5 B 7th floor) is serving lasagne and other yummy vegan food on Sunday.  This week we are supporting Pussyriot.

SPRING SPECIAL: Paistele vastaan! goes antifa. We will also have a presentation about international antifascism network Antifa siempre. The presentation will be in english/i>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti