VEGAANINEN SOLI-KANSANKEITTIÖ HELSINGISSÄ

-

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Paistele Vastaan kutsuu teidät Soli-illallisellle Satamaan ke 9.6 klo 18 ->

Tämän kertaisen Soli-ruoan tuotto menee varsovalaiselle UFA-kollektiiville, UFA:ssa on pääasiassa queer-trans ja naisihmisiä ja he ovat kahden vuoden aikana tehneet paljon poliittista työtä. He ovat järjestäneet mm. keskusteluja, isompia queer-feministi-projekteja, elokuvailtoja ja festivaaleja.

UFA:n tilanne on tällä hetkellä epäselvä, koska he ovat pyytäneet jo kuukausi sitten apua tilansa vuokraan solidaarisuus-kutsullaan. Reagoimme siis hieman jälkijunassa ;(
UFA vuokraa Varsovan kaupungilta tiloja ja vuokra oli toukokuun alussa jo kaksi kuukautta myöhässä. Heitä uhkasi jo silloin häätö. He eivät itse voi pitää tuki-keikkoja, koska naapurit protestoivat sitä vastaan. UFA tulee toimeen kaupungilta saamansa vuosittaisen apurahan turvin, joka oli tänä vuonna määrä myöntää heidän projektiinsa työttömien naisten kouluttamiseksi. Kaupunki ei vielä ollut toukokuun alussa maksanut rahoja, vedoten byrokratiaan.

Huolimatta siitä, mikä heidän tilanteensa tarkalleen on tällä hetkellä, olemme päättäneet tukea UFA:a, koska tulevaisuudessa rahalla on heillä varmasti käyttöä. He tekevät tärkeää työtä ja haluamme tukea sitä.

Illan Menu:

Vegaaninen Lasagne,
sämpylä+levite,
tuoresalaatti ja
monen sortin jälkkäriä!

Paikan päällä saa UFA:sta enemmän tietoa sekä myös tilannepäivitystä.

Tervetuloa!

Sosiaalikeskus Sataman osoite on Kyläsaarenkatu 11, Helsinki.

Satama sijaitsee n. 500 m kävelymatkan päässä Kalasataman metroasemalta pohjoiseen Hermannin rantatien ja Agroksenkujan risteyksessä. Paikalle pääsee myös busseilla 56 ja 68.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti